“Inter” prezentē jaunās sezonas ādu

Pavasarī Itālijas A sērijas čempione Milānas “Inter” pavēstīja par identitātes maiņu, bet tagad prezentējusi arī jaunās formas, ar kurām komanda dosies laukumā 2021. – 2022. gada sezonā, kas sāksies jau augusta beigās.

“Inter” un “Nike” jaunākais veikums ir pirmais no krekliem, kurā redzams jaunais stils, turklāt uz krekla atrodas īpašs gabaliņš, kas apzīmē Milānas komandas 19. Itālijas A sērijas čempiontitulu.

Jaunu līmeni sasniegusi “Inter” sadarbība ar “Lenovo”, jo tagad uzņēmuma logotips būs redzams uz krekla muguras. Abas puses sadarbojas kopš 2019. gada, bet līdz šim “Lenovo” logotips bija atrodams uz treniņformu aizmugures.

Poliestera krekls, kas sastāv no 95% pārstrādātām plastmasas pudelēm, iekļauj īpašu čūskas dizainu, un tas ir par godu rāpulim, kas ir ne tikai “Inter” vēsturiskais simbols, bet arī Milānas, turklāt tas spēlē arī nozīmīgu varoņa lomu jaunākajā “Inter” video sociālajos tīklos.

Laika periodā starp 2005. un 2010. gadu “Inter” piecreiz uzvarēja A sērijā, taču pēc tam sekoja vairāku gadu klusuma brīdis, taču uz augstākā pakāpiena komanda atgriezās aizvadītajā sezonā, kad ilgāku laiku “Inter” turējās turnīra tabulas augšgalā un bija tikai laika jautājums, kad oficiāli komanda kļūs par čempioni.

sportapils