“Real” jaunās izbraukuma formas apvieno galvenos Madrides kultūras elementus

Madrides “Real” 14. augustā ar spēli pret “Deportivo Alaves” atklās jauno Spānijas futbola līgas sezonu. Mazāk kā desmit dienas pirms sezonas sākuma karaliskais klubs prezentējis formas, ar kurām tiks spēlēts izbraukuma mačos.

Kreklu dizains apvieno mākslu, mūziku un cilvēkus – trīs galvenos elementus, kas sastāda Spānijas galvaspilsētas kultūru. Tāpat uz krekliem ir abstrakts grafiti zīmējums, kas ņemts par iedvesmu no Madrides apgabala Malasanjas.

Uzvaru nesošā zilā krāsa savienota ar laimīgajām oranžajām krāsām uz pleciem, kakla daļā arī ir oranžas līnijas, kā arī uz krekla redzams mākslinieciski izveidots “Real” logotips. Krekli sastāv no otrreizējas pārstrādes materiāla, un izbraukuma formās iekļauti arī “adidas” temperatūras regulēšanas jauninājumi, kas nodrošinās to, ka spēlētāji uz laukuma nejutīsies sakarsuši.

Jūnija sākumā jau vēstījām par “Real” mājas spēļu formām, kas sastāv no baltas, zilas un oranžas krāsas. Starpsezonā Madride piedzīvoja vēl būtiskas pārmaiņas, jo no galvenā trenera amata atkāpās Zinedins Zidāns, bet viņa vietu ieņēmis Karlo Ančeloti.

“Real” vasaru sāk ne tikai ar jaunu treneri, bet arī jaunām formām

sportapils