“Barcelona” advokāti cenšas bloķēt Mesi pāreju uz PSG

Pagājušās nedēļas notikumi ar Lionelu Mesi un “Barcelona” veicinājuši to, ka argentīnietim jāmeklē jauna darba vieta. Parādījās ziņas, ka viens no visu laiku labākajiem futbolistiem karjeru varētu turpināt Parīzes “Saint-Germain”, taču Spānijas granda advokāti dara visu iespējamo, lai tas nenotiktu.

Svētdienas emocionālajā preses konferencē Mesi tika uzdots jautājums par iespējamo pāreju uz PSG, ko argentīnietis nenoliedza. “Parīzes “Saint-Germain” ir variants, jā. Pagaidām nekas nav simtprocentīgi skaidrs, pēc “Barcelona” paziņojuma esmu saņēmis neskaitāmus zvanus. Mēs par to domājam.”

Lai gan Mesi neko konkrētu nepateica, vairāki mediji ziņoja, ka argentīnietis turpinās karjeru Parīzē un vienošanās principā ir panākta. “Barcelona” advokāti cenšas nepieļaut šādu notikumu un apgalvo, ka tas nav iespējams Francijas komandas finansiālās situācijas dēļ.

Advokāti esot iesnieguši sūdzību Eiropas Apelāciju tiesai, sakot, ka pāreja nevar notikt, balstoties uz finanšu datiem. “”Barcelona” partneru vārdā mans uzņēmums sagatavojis sūdzību Eiropas komisijai un prasības par provizorisku apturēšanu Francijas civiltiesiskajās un administratīvajās tiesās, lai nepieļautu, ka Parīzes “Saint-Germain” paraksta līgumu ar Lionelu Mesi,” teikts paziņojumā.

“PSG rādītāji pēc “Financial fair play” standartiem ir sliktāki nekā “Barcelona”. 2019. – 2020. gada sezonā PSG algas pret ieņēmumu rādītājs bija 99%, kamēr Barselonai tas bija 54%, turklāt starpība ir palielinājusies.”

Mesi ēra Barselonā noslēdzas. Paša vēlme, kluba karš ar “La Liga” vai pie vainas jaunais investīciju līgums?

sportapils