Ronaldu pozitīvi ietekmē komandas biedrus arī ārpus laukuma

Aizvadītajā nedēļas nogalē bija ilgi gaidītais notikums – Krištianu Ronaldu atkal aizvadīja spēli Mančestras “United” rindās un Anglijas Premjerlīgā. Portugālis ar precīziem diviem vārtu guvumiem sekmēja komandas uzvaru, taču jau pirms mača viņš labā ziņā ietekmēja apkārtējos, par ko varēja pārliecināties komandas vakariņās.

Par to, kādas izmaiņas veicis Ronaldu, pastāstīja vārtsargs Lī Grants. “Tas notika piektdien komandas viesnīcā. Kā jau jūs zināt, pēc vakariņām piektdienās var mazliet sevi palutināt ar kādu našķi, piemēram, ābolu sacepumu, brauniju vai krēmu,” ierasto situāciju ieskicē Grants.

“Teikšu tā – neviens spēlētājs nepieskārās ābolu sacepumam un olu krēmam, neviens negāja pakaļ braunijam, jo visi sēdēja, un viens no biedriem jautāja: “Kas ir uz Krištianu šķīvja?” Mums mazliet bija zosāda par to, kas atradās uz viņa šķīvja un saprotams, ka tā bija visveselīgākā pārtika kādu vien var iedomāties.”

“Es biju patīkami pārsteigts, ka neviens spēlētājs neuzdrošinājās piecelties un aiziet pakaļ neveselīgajai pārtikai, kas pēc tam tika izmesta,” iespaidos dalās Grants.

Tāpat Grants minēja, ka Ronaldu vakariņās uzstājās ar runu. “Viņš bija izcils. Protams, detaļās par runas saturu neieslīgšu, taču bija interesanti, ka viņš stāstīja par saviem nerviem. To viņš atkārtoja arī pēc mača, un tas parāda, ka Ronaldu patiešām vēlējās būt atpakaļ.”

Jau pagājušajā nedēļā vēstījām, ka Ronaldu bijušais šefpavārs Džiordžio Barone stāstīja par sportista ēdienkarti laikā, kad portugālis pārstāvēja Turīnas “Juventus”. “Nebija dārgi ēdieni, bet veselīgi,” atzina šefpavārs.

Ronaldu bijušais šefpavārs: “Viņa ēdienkartē nebija dārgu ēdienu”

sportapils