Mača gaitā līdzjutējam paliek slikti, spēli aptur uz vairākām minūtēm

Šodien jau vēstījām par atgadījumu Nīderlandes futbola čempionātā, kurā līdzjutēju lēkāšanu neizturēja tribīnes. Arī Anglijas Premjerlīgā svētdien uzmanība tika pievērsta tribīnēm, jo spēles gaitā kādam līdzjutējam palika slikti.

Svētdienas cīņā starp Ņūkāslas “United” un “Tottenham” bija aizvadītas 40 minūtes, kad galvenais tiesnesis saņēma ziņas no spēlētājiem, ka tribīnēs kādām līdzjutējam palicis slikti. “Tottenham” aizsargs Ēriks Dīrs skrēja pie medicīnas personāla, lai tie ar defibrillatoru skrien uz tribīnēm.

Tiesnesis spēli apturēja un pēc konsultācijas ar policistiem izlēma sūtīt spēlētājus uz ģērbtuvēm. Aptuveni 12 minūtes vēlāk tika paziņots, ka komandas atgriezīsies laukumā, lai nospēlētu atlikušo laiku pirmajā puslaikā. Tobrīd vadībā ar 2:1 atradās “Tottenham”.

Pēc tam Ņūkāslas komanda sociālajos tīklos paziņoja, ka līdzjutēja stāvoklis ir stabils un ir ceļā uz slimnīcu. “Klubs vēlas pateikties faniem par ātro rīcību un uzteikt tos, kas palīdzēja sniegt krūšu masāžu, kā arī paldies mediķiem, kas ātri ieradās notikuma vietā un izmantoja defibrillatoru.”

Visā mačā ar 3:2 triumfēja “Tottenham”, un par labāko spēlētāju tika atzīts Serhio Regilons, kurš ātri noziņoja tiesnesim un medicīnas personālam par situāciju tribīnēs. “Redzēju, ka fans guļ zemē un cits cilvēks viņam sniedz sirds masāžu, es biju ļoti satraucies, skrēju pie tiesneša un teicu, ka spēli nevar turpināt, un arī līdzjutēji kliedza, lai aptur maču,” pieredzēto komentē Regilons.

sportapils