Neimārs iepriecina jauno futbolistu, kurš tika apsaukāts sociālajos tīklos

Piektdien vēstījām par Pitsburgas “Penguins” darbībām ārpus laukuma, kas veicināja prieku gados jaunās hokejistes dzīvē. Ko līdzīgu paveicis Neimārs, kurš tikās ar jauno futbolistu, jo viņš skarbi tika apsaukāts sociālajos tīklos.

Stāsts ir par deviņus gadus jauno Bruninjo, kurš pārstāv “Santos” futbola klubu. Pirms nedēļas “Santos” piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:2 pret “Palmeiras”, un pēc mača Bruninjo pajautāja pretinieku vārtsarga kreklu. Par to arī tika sacelta brēka sociālajā vidē.

Bruninjo vēlāk publicēja video, kurā paskaidroja, kāpēc tā darīja, cenšoties atbildēt uz negatīvajiem komentāriem, bet publikāciju pamanīja Neimārs, kurš pirms kļūšanas par pasaules līmeņa zvaigzni tieši spēlēja “Santos” sistēmā.

Tā kā vēl turpinās Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrs, Neimārs ir Brazīlijas izlases rīcībā, un viņš satikās ar Bruninjo, izraisot lielu prieku jaunajam futbolistam. Deviņus gadus jaunais zēns cieši apskāva Neimāru un vairākas reizes izplūda asarās, bet vēlāk Neimārs parakstīja divus kreklus.

Piektdienas vakarā Neimārs devās starta sastāvā un palīdzēja Brazīlijai pieveikt Kolumbiju ar rezultātu 1:0. Īsts saldais ēdiens gaida otrdien, jo brazīlieši tiksies ar niknāko sāncensi Argentīnu un Lionelu Mesi, kam vasarā tika zaudēts “Copa America” finālā.

sportapils