Logo respektēšana turpinās: fani priecīgi par “Real” futbolista lēmumu

Pagājušajā nedēļā vēstījām par “Barcelona” veterānu Dani Alvešu, kurš izlēma apiet apkārt “Barcelona” logo, un viņa piemēram sekoja arī gados jaunais komandas biedrs. Nedēļas nogalē ko līdzīgu atkārtoja Madrides “Real” futbolists Vinisiuss Žuniors.

Sestdien “Real” Spānijas futbola līgas ietvaros sacentās ar “Valencia” un izcīnīja panākumu ar 4:1. Otrā puslaika ievadā ar deviņu minūšu intervālu Žuniors guva divus vārtus, taču, tuvojoties spēles beigām, futbolists vēl iepriecināja Madrides līdzjutējus.

Žuniors skrēja pakaļ bumbai, kura izripoja ārpus laukuma un devās pāri “Real” logo laukuma malā. Redzēdams, kas tuvojas, Žuniors sabremzējās un pārlēca tam pāri, pēc tam pārbaudot, vai nav sabojājis komandas logo. It kā sīkums, taču “Real” fani pamanīja šo rīcību.

“Vinisiuss noteikti būs komandas leģenda,” rakstīja pirmais līdzjutējs. “Es domāju, ka biju vienīgais, kurš to pamanīja. Visu cieņu,” bilda cits fans. “Jau tādā vecumā tas (logo – aut.) viņam nozīmē tik daudz,” komentēja vēl kāds “Real” spēles cienītājs.

Jaunais futbolists no Brazīlijas šosezon spēlējis ļoti labi, un sestdienas vakarā viņu uzslavēja arī Madrides galvenais treneris Karlo Ančeloti. “Vinisiuss spēlēja labi. Viņš īpaši neizcēlās driblā ar bumbu, taču bija gatavs gūt vārtus. Viņš guvis vārtus no uzbrucēju laukuma, un Benzemā vienmēr arī ir tāds pats.”

Leģendārais Alvešs izvairās no “Barcelona” logo, viņa piemēram seko arī citi

sportapils