“Liverpool” futbolistu pārsteidz jaunā komandas biedra aprises

Janvāra pēdējās dienās, tuvojoties pāreju perioda beigām, “Liverpool” pastiprināja sastāvu, par 45+15 miljoniem eiro iegūstot Kolumbijas uzbrucēju Luisu Diazu. Aizvadītajā nedēļas nogalē Diazs ieradās jaunajā darbavietā un bija pārsteigts par Virdžina van Deika izmēriem.

Sestdien “Liverpool” savā “Youtube” kanāla publicēja video, kur redzams, kā Diazs pirmo reizi satiekas ar Jirgenu Klopu un jaunajiem komandas biedriem. Viens no pirmajiem, ko kolumbietis satika, bija Virdžins van Deiks, un Diazs bija gan priecīgs, gan pārsteigts. “Viņš ir tik liels,” par van Deiku izteicās Diazs.

betsafe

Par nīderlandieša garumu Diazs izteicās vēl vairākas reizes. “Bet ar savām kājām viņš ir ļoti ātrs, viņš ir ļoti tehnisks spēlētājs,” turpināja jaunākais “Liverpool” papildinājums. Augumu starpība starp jaunajiem komandas biedriem ir visai ievērojama, jo Diazs ir aptuveni 178cm garš, savukārt van Deiks ir 193cm garš.

Debiju Liverpūles sastāvā Diazs piedzīvoja jau svētdien, kad komanda “FA Kausa” ceturtās kārtas mačā pieveica “Cardiff City”. Laukumā kolumbietis devās 58. minūtē, turklāt viņš piedalījās vienā no “Liverpool” vārtu guvumiem, atdodot svarīgu piespēli.

Netieši Diazs bija iesaistīts arī vienā starpgadījumā. Futbolistu savās rindās gribēja iegūt arī “Tottenham”, taču komandai izdevās vienoties ar diviem citiem futbolistiem. Brīdī, kad līgums tika nosūtīts Rodrigo Bentakuram, svarīgajā dokumentā bija tieši Diaza vārds.

“Tottenham” uz līguma atstāj spēlētāja vārdu, kurš pievienojies konkurentei

sportapils