PSG esot piedāvājusi Mbapē iespaidīgu līgumu

Daudz ticis runāts, ka šajā vasarā komandu varētu nomainīt ne tikai Ērlings Holanns, bet arī viens no Parīzes “Saint-Germain” lielā trijnieka Kilians Mbapē. Francijas flagmanis esot izteicis Mbapē jaunu piedāvājumu, no kura francūzis varētu arī neatteikties.

Šajā vasarā noslēgsies Mbapē līgumsaistības ar PSG. Jau iepriekšējos pāreju periodos francūzis gribējis atstāt Parīzes komandu, un kā galvenā favorīte uz viņa iegūšanu minēta Madrides “Real”. Komandas biedri sezonas gaitā arī iesaistījušies centienos noturēt Mbapē Parīzē, piemēram, dzimšanas dienā pasniedzot kreklu ar uzrakstu “Mbapē 2050”.

Iepriekš “Saint-Germain” izteikusi jaunā līguma piedāvājumus, taču Mbapē neesot īpaši uz tiem reaģējis. Jaunākie nosacījumi gan likuši futbolistam apsvērt iespēju palikt, jo, kā ziņo “The Independent”, tad francūzis nebūtu tālo no tā, lai nedēļas laikā nopelnītu aptuveni vienu miljonu eiro, kas nozīmētu četrus miljonus mēnesī. Tiek apgalvots, ka tas būtu ar atrāvienu lielākais līgums futbola vēsturē.

betsafe

Otrdien Mbapē apliecināja savas kvalitātes, jo tieši viņa gūtie vārti kompensācijas laikā atnesa Parīzes “Saint-Germain” uzvaru pirmajā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēlē pret Madrides “Real”. Jau nākamajā dienā futbolista pārstāvji esot tiekušies ar kluba vadību, lai pārrunātu iespējamo sadarbības turpinājumu.

“Real” prezidents Florentino Peress cer, ka vasarā Mbapē pārcelsies uz Madridi, lai gan “Real” varētu būt grūtības piedāvāt līdzvērtīgu līgumu. Parīze domā par alternatīvām, jo klubs esot gatavs piedāvāt visai apjomīgu līgumu Mančestras “United” futbolistam Polam Pogbā, kurš šovasar arī būs brīvais aģents.

sportapils