Agvero apsver atgriezties laukumā

Lai gan pavisam nesen Argentīnas futbolists Serhio Agvero paziņoja par karjeras beigām, viņš pavisam nav izslēdzis iespēju atgriezties laukumā, turklāt jau viena komanda izrādījusi interesi par argentīnieti.

Pagājušajā vasarā Agvero pievienojās “Barcelona”, tomēr daudz reižu iziet laukumā viņam neizdevās, jo oktobrī futbolists konstatēja, ka viņam spēles laikā ir grūti elpot. Pēc tam tika veikti testi, kuru rezultātā atklājās neregulārā sirdsdarbība.

Trīs mēnešus Agvero pavadīja laukuma malā, savukārt emocionālā preses konferencē decembrī “Camp Nou” viņš pavēstīja par karjeras beigām. Kopš šī paziņojuma pagājuši tikai četri mēneši, taču argentīnietis jau sācis domāt par atgriešanos laukumā.

“Vakar sāku domāt par to, ka varētu atgriezties laukumā. Man zvanīja Maiami “Inter”, taču es atteicu. Pēc diviem gadiem? Laiks rādīs,” sarunā ar “TYC Sports” atzina Agvero. “Ārsti teica, ka pieci līdz seši mēneši man jāpavada bez fiziskām aktivitātēm, taču es atkal vēlos trenēties!”

Karjeras laikā Agvero lielākos panākumus guva Mančestras “City” rindās. Desmit gadu laikā, ko argentīnietis pavadīja “City”, viņš sekmēja piecu Anglijas Premjerlīgas titulu iegūšanu un viena FA kausa. 275 spēļu laikā Agvero guva 184 vārtus.

MLS komandas “Inter” īpašnieks ir Deivids Bekhems. Šonedēļ jau vēstījām, ka Bekhema plāni ir lieli, jo anglis vēlas savai vienībai piesaistīt Agvero tautieti Lionelu Mesi, kā arī trīs viņa bijušos komandas biedrus – Luisu Svaresu, Serhio Busketu un Džordi Albu.

Bekhema lielie sapņi – Mesi un trīs bijušo komandas biedru piesaiste

sportapils