Agvero pēc futbola karjeras beigām pievienojas “Disney+”

Pagājušā gada izskaņā Argentīnas futbolists Serhio Agvero paziņoja par karjeras beigām veselības problēmu dēļ, bet tagad kļuvis zināms, ka bijušais “Barcelona” un Mančestras “City” spēlētājs panācis vienošanos ar “Disney+”.

Pagājušajā vasarā Agvero atstāja Anglijas futbola flagmani Mančestras “City” un pievienojās “Barcelona”, tomēr laiks Barselonā nebija ilgs. Jau sezonas ievadā Agvero piemeklēja veselības likstas, un laukumā viņš nedevās. Decembrī Agvero oficiāli paziņoja, ka noslēdz karjeru sirds problēmu dēļ, kas saistīts ar rētu netālu no sirds.

Pavisam nesen Agvero atzina, ka sāk domāt par karjeras atsākšanu, turklāt jau saņēma piedāvājumu no Milānas “Inter”. Jau tagad, kad pagājuši vien daži mēneši, futbolists vēlas kustēties, lai gan ārsti ieteikuši atpūsties vismaz sešus mēnešus.

Agvero pieņēmis jaunu izaicinājumu un piekritis “Disney+” piedāvājumam. Bijušais Argentīnas futbolists būs atbildīgs par saturu “Disney+” ietvaros. “Mēs domājam līdzīgi, un projekti ir ļoti aizraujoši,” atzina Agvero, tiesa, publiski nav zināms, par kādiem projektiem viņš runā.

No futbola brīvo laiku Agvero izmantojis lietderīgi, jo izmanto “Twitch” platformu strīmošanai. Pirms kāda laika viņš strīma laikā aizstāvēja savu tautieti Lionelu Mesi, kurš tika kritizēts par sniegumu UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Madrides “Real”.

Agvero apsver atgriezties laukumā

sportapils