“Real” daļu parakstīšanas bonusa samaksājusi Mbapē jau decembrī

Jau iepriekš vēstījām, ka nedēļas nogalē Francijas lielākā futbola zvaigzne Kilians Mbapē izlēma karjeru turpināt Parīzes “Saint-Germain”. Tagad aizvien vairāk parādās citi interesanti fakti saistībā ar šo notikumu un atklājies, ka jau decembrī Madrides “Real” futbolistam piešķīrusi daļu no parakstīšanas bonusa, kura kopējā summa bija 40 miljoni eiro.

Mbapē lēmums palikt Parīzē un parakstīt līgumu uz vēl trim sezonām pārsteidza daudzus, jo ilgāku laiku valdīja uzskats, ka francūzis karjeru turpinās “Real”. Pēdējā brīdī “Saint-Germain” esot krietni uzlabojusi savu piedāvājumu, iespaidīgi palielinot gan parakstīšanas bonusu, gan kopējo algu.

Protams, ka Madride bija nepatīkami pārsteigta par Mbapē izvēli, turklāt pat “La Liga” nosūtīja vēstuli UEFA, sakot, ka veids, kādā PSG piedāvājusi līgumu futbolistam, nav bijis tas pareizākais, nosaucot kopumā visu situāciju par skandalozu.

Jaunās darba nedēļas sākumā nākušas klajā jaunas detaļas. Spāņu žurnālists Tomass Gonzaless-Martins sarunā ar “Bernabeu Digital” atklāja, ka Karaliskais klubs jau decembrī esot samaksājis Mbapē daļu no parakstīšanas bonusa, taču tagad saņems to atpakaļ.

“Es nebiju pārsteigts par to, kas notika pagājušajā nedēļā. Ja jūs man jautātu 15 dienas atpakaļ, tad noteikti būtu pārsteigts, jo Mbapē vairāk vai mazāk bija vienojies ar Madridi. Jau decembrī viņš saņēma daļu no 40 miljonu lielā parakstīšanas bonusa. Par visu jau priekšlaicīgi tika panākta vienošanās.”

Gonzaless-Martins pavēstīja, ka galvenais iemesls Mbapē palikšanai PSG, protams, bija nauda. “Viņam tika piešķirts praktiski 300 miljonu eiro liels līguma parakstīšanas bonuss, kā arī aptuveni 90 miljoni sezonā. Beigu beigās viss parāda to, ka viņam vissvarīgākā bija nauda, viņu neinteresē sportiskie panākumi un viņš nodeva “Real” komandu.”

Benzemā uzskata Mbapē palikšanu Parīzē par nodevību

sportapils