Neprofesionālās rīcības dēļ Pikē vairs neietilpst “Barcelona” plānos

Pēdējā laikā visai bieži uzmanības centrā nonācis “Barcelona” aizsargs Žerārs Pikē. Tiek ziņots, ka komandas galvenais treneris Čavi nesaskata vietu futbolistam sastāvā, tāpēc spānim nebūs obligāti jāierodas klubā.

Galvenie iemesli esot futbolista neprofesionālā rīcība ārpus laukuma, kā arī fiziskās formas pasliktināšanās. Spāņu medijs “Sport” arī vēsta, ka “Barcelona” esot parādā Pikē aptuveni 50 miljonus eiro algās, taču kluba pārstāvji centīšoties vienoties ar Pikē par mazākas summas atmaksāšanu.

Čavi pats personīgi esot runājis ar futbolistu un pavēstījis jaunumus. Galvenais treneris vēlas “svaigas asinis” aizsardzības līnijā, bet 35 gadus vecais Pikē tajā modelī neietilpst. Pats futbolists gan uzskata, ka var vēl būt noderīgs Barselonai, turklāt viņš neesot gatavs padoties un vasarā daudz pievērsīsies treniņiem un mazāk ārpus laukuma interesēm.

Galvenais treneris esot jau noskatījis futbolista aizstājēju, taču par 99% var apgalvot, ka Pikē paliks Barselonā, jo viņam līgums ar komandu ir līdz 2024. gadam un viņš nevēlas priekšlaicīgi izbeigt sadarbību. Brīvajā laikā Pikē nodarbojas ar uzņēmējdarbību, jo viņam pieder “Kosmos Holding”, kas specializējies sporta un mediju jomā.

Barselonā Pikē atgriezās 2008. gadā un kopš tā laika trīs reizes uzvarējis UEFA Čempionu līgā, astoņas reizes Spānijas čempionātā, kā arī izcīnījis septiņus Spānijas kausus un sešus Superkausus. Tāpat šajā laika periodā spānis atzīmējies ar 58 precīziem sitieniem vārtiem.

Mēneša sākumā parādījās ziņas, ka izjukušas Pikē un dziedātājas Šakiras attiecības. Pāris kopā bija 11 gadus, turklāt šajā laikā pasaulē nāca divi kopīgi bērni, tomēr precējušies Pikē un Šakira nebija. Galvenais iemesls attiecību pārtraukšanai esot Pikē krāpšana ar citu sievieti.

Kopdzīves beigas: Pikē un Šakira paziņo par šķiršanos

sportapils