Kā rodas baumas: Pikē pamanīts, turot rokās “Chelsea” maisiņu

Vimbldonā sācies sezonas trešais “Grand Slam” tenisa turnīrs, kas kopumā pulcē lielas skatītāju masas. Vērot tenisu bija ieradies arī Spānijas futbolists Žerārs Pikē, bet viņa ierašanās izraisīja plašu rezonansi, jo rokās viņam bija citas komandas maisiņš.

Jau iepriekš ziņojām, ka Pikē piedzīvo visai sarežģītu periodu. Vispirms izjuka 11 gadus ilgās attiecības ar mūziķi Šakiru, kas saistīts ar futbolista iespējamajiem sānsoļiem, bet aptuveni nedēļu vēlāk “Barcelona” esot paziņojusi Pikē, ka viņš neietilpstot komandas plānos un var negatavoties jaunajai sezonai, jo laukumā nedosies.

Apmeklējot Vimbldonas turnīru kopā ar bērniem, Pikē iegāja Londonas “Chelsea” veikalā, lai iegādātos kreklus savām atvasēm. Pēc tam viņš tika pamanīts, turot rokās maisiņu ar Londonas komandas logotipu, un tas, protams, izraisīja ažiotāžu sociālajos tīklos.

“Esi sveicināts komandā,” rakstīja kāds “Chelsea” līdzjutējs. “Ņemot vērā, ka ir tikai pieci rezervisti, bet spēļu kalendārs būs visai blīvs, nenāktu par ļaunu, ja svarīgākajos brīžos laukumā dotos pieredzējis spēlētājs. Par pareizu summu es ņemtu Pikē.”

Pikē, kuram pieder uzņēmums “Kosmos Tennis”, kas kopā ar ITF organizē Deivisa kausa izcīņu, tika pamanīts kopā ar savu tautieti Rafaelu Nadalu, kurš bijis labākais sezonas pirmajos divos “Grand Slam” posmos Melburnā un Parīzē.

sportapils