Jaunais “United” galvenais treneris ieviesis piecus striktus noteikumus

Neilgu laiciņu Mančestras “United” galvenā trenera amatā atrodas Ēriks ten Hāgs. Komanda piektdien dosies uz Taizemi un Austrāliju, lai aizvadītu pirmssezonas tūri, un treneris ieviesis piecus striktus noteikumus, kas futbolistiem būs jāievēro.

Pagājušā sezona, kuru “Sarkanie velni” noslēdza sestajā vietā Anglijas Premjerlīgā, bija sliktākā komandas vēsturē, kas ten Hāgam kalpo kā papildus motivācija, turklāt viņš sešas nedēļas ātrāk pārtrauca līgumu ar iepriekšējo darbavietu Amsterdamas “Ajax”, lai tikai varētu doties uz Mančestru.

Nīderlandes speciālists sacījis spēlētājiem, ka viņi tiks sodīti, ja tiks kavēti treniņi vai komandas sapulces, neskatoties uz statusu komandā. Tāpat futbolistiem aizliegts lietot alkoholu nedēļas, kad tiek aizvadītas spēles, lai spēlētāji būtu maksimāli labākajā formā maču dienās.

Ten Hāgs pārskatījis arī ēdienkarti komandas treniņu bāzē. Treneris vēlas, lai ēdienu gatavotu vieni un tie paši šefpavāri, nevis katrs spēlētājs nolīgtu individuālos pavārus. Jau tagad ēdienkartē ir vairāk zivju ēdienu un dārzeņu nekā iepriekš.

Tas viss tiek darīts, lai spēlētāji būtu labā formā, un futbolistu ķermeņa masas indekss tiks pārbaudīts katru mēnesi, bet, ja spēlētājiem ir kādas sūdzības, viņiem to vajadzētu darīt pa tiešo, sarunājoties ar treneri, nevis caur saviem aģentiem.

Klubā, protams, neiztikt arī bez drāmas, jo Krištianu Ronaldu nav apmierināts ar to, ka “United” jaunajā sezonā nespēlēs UEFA Čempionu līgā, turklāt šī iemesla dēļ samazināsies arī viņa atalgojums 25% apmērā, un futbolists starpsezonā vēlas atrast jaunu mājvietu.

Ronaldu neapmierināts par algas samazinājumu 25% apmērā

sportapils