Burta trūkuma dēļ fani nevar nopirkt Levandovska kreklu

Jau nepilnu nedēļu Polijas uzbrucējs Roberts Levandovskis ir Spānijas granda “Barcelona” spēlētājs. Skaidrs, ka liels pieprasījums ir pēc futbolista spēļu krekliem, taču oficiālajā kluba veikalā cilvēki nevar tos iegādāties.

Levandovskis ir ceturtais komandas papildinājums starpsezonā, un par šī spēlētāja piesaisti “Barcelona” nācās šķirties no 50 miljoniem eiro, kas nonāca Minhenes “Bayern” īpašumā. Tiek prognozēts, ka polis jaunajā klubā spēlēs ar 9. numuru, lai gan pagaidām tas pieder Nīderlandes futbolistam Memfisam Depajam.

Cilvēki, kas atrodas Barselonā un dodas uz “Camp Nou”, kur atrodas oficiālais “Barcelona” veikals, lai savā īpašumā iegūtu Levandovska kreklu, atstās to ar nepatīkamām emocijām, jo burta trūkuma dēļ nav iespējams iegādāties jaunākā papildinājuma kreklu.

“Kāpēc es nevaru iegādāties Levandovska kreklu?” jautāja kāds līdzjutējs. “Tāpēc, ka mums vairāk nav pieejams burts “W”. Levandovska uzvārdā tādi ir divi, tāpēc visi krājumi mums ir beigušies,” atbildēja veikala pārdevējs.

Vienīgais “Barcelona” futbolists pašreizējā sastāvā, kuram uzvārdā ir burts “W”, bija Martins Braitvaits, tomēr viņa kreklus noteikti iegādājas ļoti maz, līdz ar to skaidrs, ka arī konkrētais burts nav tik pieejams, lai saražotu lielos daudzumus ar Levandovska krekliem, jo pieprasījums ir milzīgs.

Jau iepriekš ziņojām, ka futbolists piekrita mazākam atalgojumam, lai tikai varētu spēlēt Barselonā, turklāt šī iemesla dēļ viņš nebūs starp deviņiem apmaksātājiem “La Liga” spēlētājiem. Polis drīz vien pēc oficiālās pārejas devās uz Maiami, lai pievienotos komandas biedriem, kuri gatavojas jaunajai sezonai, kas sāksies 12. augustā.

Levandovskis piekrīt mazākai algai Barselonā, nebūs starp 9 pelnošākajiem līgā

sportapils