“Atletico” fani vairs nevarēs prasīt spēlētāju kreklus

Interesantu lēmumu pieņēmusi Madrides “Atletico”, kas vairāk neļaus futbolistiem reaģēt uz fanu, kuri izveidojuši īpašus plakātus, vēlmi iegūt spēlētāju kreklus. Tagad, lai iegūtu sava mīļākā spēlētāja kreklu, būs jāpiedalās izsolē.

Nav nekas jauns, ka fani izveido dažāda izmēra plakātus, uz kuriem redzams vēstījums par kāda spēlētāja krekla ieguvi. Lielākoties šādās aktivitātēs piedalās gados jaunie atbalstītāji, tomēr nav arī pārsteigums, ja gados vecāki cilvēki izveidojuši plakātus.

Ne visām komandām gan patīk šī plakātu ideja, piemēram, Amsterdamas “Ajax” vasarā paziņoja, ka aizliegs plakātu, kas pārsvarā izveidoti no kartona, ienešanu stadionā. Tas saistīts ar uguns risku, kā arī to, ka pieprasījums ir ļoti liels, tomēr realitātē spēlētāji nevar apmierināt visu fanu vēlmes, bet pēc tam futbolistiem tiek pārmesta augstprātība, ja viņi nav atdevuši savu kreklu.

“Atletico” gadījumā ir cits stāsts. Fani var ienest stadionā kartona plakātus, taču, lai tiktu pie sava mīļākā spēlētāja krekla, būs mobilajos telefonos jāizmanto speciāla aplikācija un jāpiedalās izsolē, jo klubs izlēmis kreklus likt izsolē “Momento Market” aplikācijā.

“Mūsu jaunais sadarbības partneris “AC Momento” būs atbildīgs par izsoļu organizēšanu, kurās varēs iegūt spēlētāju kreklus, kuri būs vilkti izvēlētās sezonas spēlēs,” sacīja komandas pārstāvis. “Lai tajās piedalītos, būs nepieciešama aplikācija, kurā spēles laikā varēs piedalīties izsolē.”

Iespējams, ka lēmums mazināt saikni starp faniem un “Atletico” spēlētājiem nav slikts, jo šonedēļ jau ziņojām, ka Madrides spēlētājs Mario Hermoso bija gatavs izkauties ar faniem pēc piedzīvotā zaudējuma pēdējā Spānijas futbola čempionāta kārtā pret “Villarreal”.

Futbolists gatavs izkauties ar savas komandas faniem pēc zaudējuma

sportapils