“Bayern” līderis velta faniem vairāk nekā 100 minūtes pēc treniņa beigām

Ar kārtējo sirsnīgo rīcību izcēlies Minhenes “Bayern” futbolists Sadio Manē. Svētdien spēlētājs, aizvadījis atklāto treniņu, uzreiz nedevās mājās, bet gan palika pie kvēlākajiem līdzjutējiem, sniedzot autogrāfus un fotogrāfējoties, kopumā pavadot ļoti ilgu laiku ar faniem.

Jau pagājušās sezonas beigās varēja noprast, ka Roberta Levandovska laiks “Bayern” būs noslēdzies, jo polis pats izteicās, ka neredz variantus palikšanai Minhenē. Komandai bija jāmeklē jauns līderis, un to izdevās atrast Sadio Manē personā, par kuru “Bayern” samaksāja “Liverpool” 41 miljonu eiro.

Bundeslīgas jauno sezonu “Bayern” iesāka ar trim uzvarām, kopā gūstot 15 vārtus, bet ielaižot tikai vienus. Turpinājumā sekojuši divi neizšķirti, līdz ar to Minhene pašlaik atrodas trešajā vietā ar izcīnītajiem 11 punktiem, kamēr līderēm “Freiburg” un Dortmundes “Borussia” ir pa 12.

Rezultatīvo spēļu laikā izcēlies arī Manē, kurš guvis trīs vārtus. Noteikti, ka “Bayern” faniem jau iepaticies Senegālas pārstāvis, turklāt pavisam droši var apgalvot, ka patika pret viņu krietni pieauga aizvadītajā nedēļas nogalē, kad komanda aizvadīja atklāto treniņu, ļaujot faniem arī noraudzīties uz to, kas notiek.

Pēc treniņa beigām fani gribēja iegūt savu elku autogrāfus, kā arī tikt pie fotogrāfijām. Ļoti pozitīvā veidā izcēlās Manē, kurš nedevās prom, palika ar faniem, turklāt pavadīja 105 minūtes, lai iepriecinātu aptuveni 1000 sanākušos līdzjutējus. Futbolists arī aprunājās ar atbalstītājiem, tādējādi kārtējo reizi apliecinot savu sirsnību. Pēc tam sociālajos tīklos parādījās neskaitāmas fotogrāfijas, ko fani uzņēmuši ar viņu, paužot savu mīlestību pret galveno komandas vasaras papildinājumu.

Jau iepriekš esam vēstījuši par Manē labajiem darbiem. Savam dzimtajam ciematam viņš palīdzēja, noziedojot naudu, lai varētu uzcelt jaunu slimnīcu, tāpat ar viņa gādību Bambali ciemats ticis pie jaunas vidusskolas, degvielas uzpildes stacijas un pasta.

“Kāpēc lai es gribētu 10 “Ferrari”, 20 dimanta pulksteņus un divas lidmašīnas? Ko šīs lietas darīs manā un pasaules labā,” savu nostāju pirms kāda laika pauda Manē. “Man nevajag neko no luksusa lietām. Labāk izvēlos, lai mani cilvēki saņemtu kaut nelielu daļu no tā, kas ir man.”

Manē iespaidīgi palīdz dzimtajam ciematam

sportapils