Futbolists pastāsta par to, ko ēd spēles dienā, un tas liek šokēties

Džeimija Vārdija ceļš līdz augstākajām futbola virsotnēm bijis ļoti pārsteidzošs, taču to pašu var teikt arī par futbolista uzturu spēles dienā, jo Lesteras “City” uzbrucējs patērē tādas lietas, ko neviens ārsts noteikti neieteiktu.

“Kad pamostos no rīta, izdzeru vienu “Red Bull”. Izkāpju ārā no gultas, pamodinu bērnus, noeju lejā, tieku galā ar viņu brokastīm un tad ķeros klāt enerģijas dzērienam,” spēļu dienu rīta rituālu ieskicē Vārdijs. “Pēc tam ar komandu mēs tiekamies stadionā, un tajā brīdī dzeru kafiju. “Red Bull”, kafija un tad tiekam līdz komandas ēšanas telpai, kur izvēlos siera un šķiņķa omleti kopā ar vēl vienu enerģijas dzērienu.”

Dzirdot to, ko Vārdijs uzņem organismā, automātiski rodas jautājums par to, kā viņš reaģē uz tik lielu kofeīna daudzumu. “Kad tas tiek darīts vairāku gadu garumā, pie tā pierod un tā vairs nav nekāda problēma. Šis gan visiem cilvēkiem nedarbosies,” bilst Vārdijs.

“Jāteic godīgi – enerģijas dzērienu patēriņu esmu samazinājis, jo tagad izdzeru mazo bundžiņu ar “Red Bull”, jo pirms tam, kad pārstāvēju “Fleetwood”, dzēru lielo bundžu ar “Monster” enerģijas dzērienu, turklāt tādas arī bija divas.”

Nesen futbolista bijušais komandas biedrs Lesterā Ritčijs de Lats dalījās ar interesantiem stāstiem par Vārdiju attiecībā tieši uz uzturu. “Iepriekšējā vakarā pirms spēles Džeimijs dzēra alu un ēda picu. Piemēram, kad viņš pārspēja Rūda van Nistelroja rekordu, gūstot vārtus 11 spēlēs pēc kārtas, iepriekšējā vakarā autobusa šoferis mums iedeva vīna pudeli. Es izdzēru glāzi, kamēr Vārdijs iztukšoja atlikušo pudeli.”

sportapils