Atklāts brīnumbērna Holanna īpašais miega rituāls

Visi zinām, ka miegs ir ļoti svarīga dzīves sastāvdaļa, un ļoti lielu vērību tam pievērsis Mančestras “City” līderis Ērlings Holanns, kurš dara konkrētas lietas pirms došanās pie miera, lai varētu laukumā demonstrēt labāko sniegumu un biedētu pretinieku aizsardzības.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Holanns guva divus vārtus pret “Brighton”, tādējādi viņa kopējam vārtu skaitam Premjerlīgā sasniedzot 17, kamēr pagājušajā sezonā labākajiem bombardieriem bija 23. Ņemot vērā pašreizējo vārtu gūšanas tempu, tiek prognozēts, ka norvēģis pārspēs Mo Salāha vienas sezonas gūto vārtu rekordu (38) jau februārī.

Pirms kāda laika vēstījām par spēlētāja ēšanas paradumiem, kurā svarīgu lomu ieņēma tēva pagatavotā lazanja. Tagad parādījusies informācija par sportista miega paradumiem un jāteic, ka tie noteikti ir krietni citādāki nekā vairumam cilvēku.

Kā ziņo “Daily Mail”, Holanns ir apsēsts ar miegu un viņš izdara visu, lai radītu sev vislabākos apstākļus. Vairākas stundas pirms došanās gulēt norvēģis uzvelk speciālas brilles, kas pasargā no augstas intensitātes gaismām. Lai nebūtu lieki traucējumi, Holanns atceļ paziņojumu saņemšanu telefonā, kā arī izslēdz citas elektroniskās ierīces.

Katru dienu Holanns pārbauda miega kvalitāti ar īpašu gredzenu, kas bez miega kvalitātes mēra arī temperatūru un sirdsdarbību. Ir arī noteikts laiks, kurā sportists dodas gulēt, un tas parasti ir starp plkst. 22:00 un 22:30. Protams, kad notiek UEFA Čempionu līgas vai vēlās Premjerlīgas spēles, viņš dodas gulēt vēlāk.

Svarīgi ir ne tikai labi aiziet gulēt, bet arī pamosties. Pirms gada Holanns pats atzina, ka modinātāja signāls ir Čempionu līgas himna. “Es pie tās pamostos, lai man būtu perfekts dienas sākums,” sacīja norvēģis, kuram drīz vien būs sešu nedēļu atvaļinājums, kas saistīts ar Pasaules kausu Katarā.

sportapils