Modīgā Viljamsa “Australian Open” izrāda jaunāko “kaķtērpu”

Jau iepriekš esam vēstījuši, ka gan vīriešu, gan sieviešu tenisa pasaulē mode ir daļa no sportista tēla, un viena no labākajām tenisistēm Serēna Viljamsa nav izņēmums. Amerikāniete mačus “Australian Open” aizvadījusi tādā tērpā, kuru varētu atrādīt arī kādā modes nedēļā.

Viljamsa pārsteidza skatītājus ar “NIKE” izveidotu “kaķtērpu”, kas bija rozā, sarkanā un melnā krāsā. Tas nebija parasts vienkājains tērps, jo pēc mača tenisiste atzina, ka viņa iedvesmojās no amerikāņu sportistes Florences Grifitas Džoineres, kura izcēlās ne tikai ar stilu, bet arī ar panākumiem skriešanas disciplīnās, jo viņai pieder pasaules rekordi 100 un 200 metru distancēs.

Foto: TT

“Viņas mode vienmēr mainījās, un apģērbi vienmēr bija lieliski. Šogad mēs domājām, ko varētu darīt, lai uzlabotu Serēnu Viljamsu kortā. “NIKE” komanda iedomājās par šo dizainu, iedvesmojoties no Flo-Jo (sportistes iesauka – red.), un man tas ļoti patika. Protams, mēs veicām labojumus, taču tā mēs tikām līdz šim variantam,” stāstīja Viljamsa.

Džoinere izcēlās ar neskaitāmiem tērpiem, bet vislielāko popularitāti ieguva tērps, kam nosegta bija tikai viena kāja. Tāpat viņa savam stilam pievienoja rotaslietas un jostas. “Viņa vēlējās veikt modes paziņojumus, tajā pašā laikā skrienot tik ātri, ka pašu stilu varētu redzēt visai minimāli,” sacīja “The Chicago Tribune” žurnālists Fils Heršs.

Foto: Getty

Jau iepriekš Viljamsa izcēlusies ar interesantiem tērpiem kortā, kas izraisījuši plašu rezonansi. “French Open” amerikāniete piedalījās melnā “kaķtērpā”, pēc kā Francijas tenisa asociācija aizliedza izmantot siluetus, savukārt “US Open” Viljamsa spēlēja kleitā, kas nosedza tikai vienu plecu.

Viljamsa, kura šobrīd WTA rangā ieņem 11. vietu, iekļuvusi “Australian Open” pusfinālā, šodien ar 6:3, 6:3 pārspējot Simonu Halepu.

Foto: Rex Features
Foto: Getty
sportapils