Premjerlīgas komandu jaunās sezonas formas – arī “Arsenal” atgriežas pie klasikas

Ik pa laikam “Footy Headlines” rīcībā nonāk informācija par Anglijas Premjerlīgas komandu nākamās sezonas jaunajām formām. Šajā reizē noplūdusi informācija par Londonas “Arsenal” trešo spēļu formu, kas būs retro pieskaņās.

Paredzams, ka “Arsenal” trešā spēļu forma 2021. – 2022. gada sezonā būs zilā krāsā ar zigzagiem, atgādinot formastērpu, kas Londonas komandai bija 20. gadsimta pēdējā desmitgadē, kad par formu atbildīga bija “Nike”.

Foto: “Nike”

Jauno formastērpu neveidos “Nike”, bet gan “Adidas”. Zilos toņus papildinās “Arsenal” un “Adidas” logo, kas gan būs sarkanā krāsā, tādējādi izceļot komandas galveno krāsu. “Footy Headlines” ziņo, ka uz oficiālās formas zigzagi varētu atšķirties no tā, kas redzams nopludinātajā materiālā, kā arī apkakles veids varētu būt citādāks.

Foto: “Nike”

“Arsenal” fani par redzēto ir sajūsmā un nevar sagaidīt, kad varēs iegādāties jauno komandas formu. Paredzams, ka tirdzniecībā tā kļūs pieejama augustā.

Jau iepriekš esam vēstījuši par Londonas “Chelsea” un Mančestras “United” plāniem saistībā ar nākamās sezonas spēļu formām.

Fani kritizē “Chelsea” nākamās sezonas mājas spēļu kreklus

“Manchester United” nākamajā sezonā atcerēsies vēsturi un spēlēs retro stila formās

 

sportapils