“Southampton” spēlētāju unikālā iespēja – saņemt bonusus bitkoinos

Aizvien straujāk gan ikdienas dzīvē, gan sporta dzīvē ienāk kriptovalūta un bitkoini. Anglijas Premjerlīgas komandas “Southampton” spēlētājiem turpmāk būs iespēja saņemt bonusus kriptovalūtas veidā, pateicoties jaunajam sadarbības līgumam.

Klubs noslēdzis trīs gadu sadarbību ar “Coingaming Group”, bet jau šosezon puses sadarbojās, jo uz “Southampton” spēļu krekliem bija “Sportsbet.io” uzraksts, kas ir viens no uzņēmuma brendiem. Sadarbības laikā komandas konts papildināsies ar vairāk nekā 8,5 miljoniem eiro, un tā ir visu laiku ienesīgākā sadarbība “Southampton” vēsturē.

Kā ziņo “The Athletic”, turpmāk spēlētāji bonusus saņems kriptovalūtā jeb virtuālajā valūtā. Prēmijas tiktu piešķirtas par dažādiem sasniegumiem, piemēram, kvalificēšanos UEFA Čempionu līgai vai uzvaru kādā no turnīriem.

“Īsā laika sprīdī “Sportsbet.io” pārstāvji pierādījuši sevi kā inovatīvus un uz nākotni domājošus cilvēkus, kā arī viņi ļoti atbalsta mūsu komandu, fanus un lielo kopienu. Mēs esam gatavi attīstīt un reklamēt drošu azartspēļu vēstījumu kopā,” sacīja “Southampton” pārstāvis Deivids Tomass.

Kriptovalūta “Bitcoin” piedzīvo labus laikus, jo otrdien tā vērtība pirmo reizi pārsniedza 62 tūkstošu ASV dolāru robežu.

Jau iepriekš esam vēstījuši, ka Krištianu Ronaldu pēc tam, kad guva karjeras 770. vārtus, kā dāvanu saņēma kriptovalūtu, savukārt futbolista Deivida Barala iegādei gada sākumā tika izmantota kriptovalūta.

Ronaldu par rezultatīvo sniegumu apbalvots ar kriptovalūtu

Tas ir noticis – futbolistu iegādājas par “bitkoiniem”

sportapils